FAQ

De meest gestelde vragen op een rijtje

Ik wil graag een webshop, bouwen jullie deze ook?

Profit Webdesign kan iedere gewenste webshop voor u ontwikkelen. Wij kunnen zowel in WordPress met Woocommerce, als in Magento een webshop voor u realiseren. Wij bouwen aansprekende webshops die onderscheidend,  functioneel en gebruiksvriendelijk zijn opgebouwd. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden en leggen graag uit wat de verschillen zijn tussen een WordPress webshop met Woocommerce en een Magento webshop.

Mijn website voldoet niet aan de nieuwste eisen en is niet responsive

Een klantvriendelijke website is een must. Profit Webdesign kan alle verouderde websites en webshops overzetten naar een nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke layout. Ondanks een modernisering en een nieuwe frisse uitstraling, kunt u uw gewenste identiteit en de nodige informatie op uw huidige website naar wens behouden. Wij ontwikkelen de nieuwe website door alle bestaande elementen, zoals teksten, foto’s en  te analyseren en waar nodig te vervangen, te restylen, aan te vullen of te redigeren. Na deze  grondige aanpak heeft u in principe een nieuwe website die voor 100% voldoet aan alle eisen en veiligheid van deze tijd. Uw fraaie, moderne website mag dan weer “gezien” worden.

Ik weet nog niet precies wat ik wil of wat ik nodig heb

Dat is voor ons geen enkel probleem, daar zijn wij goed in. Onze creativiteit is eindeloos. Wij nemen de tijd om naar uw specifieke wensen te luisteren en alle mogelijkheden met u door te nemen en zullen u daarbij graag adviseren. Vervolgens ontwikkelen wij een concept, die wij pas na uw goedkeuring verder zullen ontwikkelen tot een website die perfect aansluit bij uw bedrijf, uw wensen en uw doelgroep.

Blijft mijn oude website bereikbaar totdat de nieuwe online is?

Als wij met uw nieuwe website aan de slag gaan, zal deze op onze eigen hosting worden gebouwd. Wij verhuizen uw nieuwe website pas als deze helemaal gereed is en u 100% tevreden bent over het resultaat. De bezoekers van uw oude website merken daar niets van. De verhuizing verloopt naadloos.

Kunnen jullie mijn website ook onderhouden of kan ik dat zelf?

Het technisch onderhouden van een website wordt vaak onderschat, maar het is belangrijk dat uw website regelmatig wordt geüpdate om veilig en functioneel online te blijven. Wij bieden daarom een voordelig contract voor het technisch website-onderhoud. Daarnaast bieden wij  een pluspakket voor andere werkzaamheden, zoals het aanpassen/toevoegen van teksten of foto’s. Uiteraard kunt u ook per aanpassing een offerte aanvragen, hierbij werken wij op basis van ons uurtarief. Daarbij zijn onze websites zeer gebruiksvriendelijk gebouwd, zodat u kleine aanpassingen zoals foto’s en teksten, mogelijk ook zelf zou kunnen uitvoeren.

Ik heb nog geen logo, kunnen jullie deze voor mij ontwerpen?

Onze creatieve grafisch designers ontwerpen een logo & huisstijl die perfect bij uw bedrijf en gewenste uitstraling past. Na overleg zal er een concept op maat worden gemaakt. U krijgt eerst een concept te zien waarbij u precies aan mag geven of u daarin wijzigingen wilt. Als u helemaal tevreden bent met het resultaat zal onze designer het concept tot in detail uitwerken en in diverse formaten opleveren als u tevreden bent over het eindresultaat.

Kunnen jullie mij helpen bij het schrijven van teksten?

Wij hebben hebben ervaring met het schrijven van teksten en doen dit graag. Wij maken een analyse van de informatie die u over wilt brengen naar de bezoekers van uw website en schrijven pakkende, leesvriendelijke en informatieve teksten. Als u zelf al teksten heeft geschreven die niet helemaal geschikt zijn, dan redigeren wij uw teksten tot prettig leesbare stukken.

Past de website zich aan op mobiele telefoons en IPads?

Alle websites en webshops die door Profit Webdesign worden ontwikkeld, zijn responsive en passen zich aan op alle mobiele apparaten.

Ik heb geen social media account, heb ik dat wel nodig?

Hoewel social media tegenwoordig veel wordt gebruikt, ligt het aan uw branche, uw doelgroep en aan uzelf of u social media in wilt zetten om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. U dient wel regelmatig nieuwe berichten te publiceren. Er zijn genoeg bedrijven met een bericht op social media die meer dan een jaar oud is. Het moge duidelijk zijn dat social media op die manier niets zal toevoegen.

Ik wil graag een social media account, kunnen jullie daarbij helpen?

Als u ervoor kiest om voor uw bedrijf social media in te gaan zetten, helpen wij u graag bij het installeren van uw bedrijfsaccount en het ontwerpen van een banner die perfect past bij uw huisstijl. Daarbij bieden wij ook de mogelijkheid om b.v. periodiek een social media bericht voor u te schrijven en te posten. Dit kan b.v. eens in de week, om de 2 weken of maandelijks te zijn.